טרנד הסיורים הקולינרים כובש את חיפה

כמה פעמים אמרתם לעצמכם שהגיע הזמן לעשות משהו עם טעם? הוֹ, הנה, זו ההזדמנות שלכם!

הכירו את המדריך שלכם; ארז גולקו הוא שותף מכובד בפרויקט Eatwith שכבש את העולם ובו מגוון שפים מארחים בבתיהם ארוחות בלתי נשכחות. אז איך הפך ארז גולקו להיות בעל שם בקולינריה המקומית? אתם מוזמנים להצטרף אליו לסיור עירוני מאלף - מסמטאותיה של שכונת ואדי ניסנס הצבעונית, ועד רחובותיה הוותיקים של העיר התחתית של חיפה.

בואו ללמוד מארז את כל סודות הסירים והמחבתות החיפאיים, ולגלות את כל המקומות שהפכו את העיר למקור ההשראה למטבח הפרטי והאקלקטי בו הוא מארח.

אלה לא רק הדוכנים, החנויות או הפינות הנסתרות של השווקים. ארז גולקו יכיר לכם גם את הדמויות מאחורי המקומות, שהם חומרי הגלם החשובים והמרתקים ביותר, בבחירת מוצריי היסוד לתבשיל מצליח.


>>להזמנת כרטיסים לסיור זה וסיורים נוספים בחיפה>>

ממטעמי ואדי ניסנאס

במהלך הסיור לא נדלג על הנקודות המרכזיות המשקפות את עולם הקולינריה העשיר והאותנטי של חיפה. שם גם תחשפו אל רוח השותפות הייחודית של העיר, בה נפגשים כל תושביה, היהודים, הנוצרים והמוסלמים סביב הצלחת. כן, המטבח היה תמיד הקרקע הנעימה ביותר לחגיגה רב-תרבותית.

מבתי הקלייה הריחניים בהם תטעמו מקפה אסלי, דרך דוכני הפלאפל המיתולוגיים של העיר, דוכני הירקות הייחודיים, חנויות הממתקים המשגעות, המעדניות הצבעוניות, וכמובן, החומוס של חיפה ששמו יצא למרחוק.

>>להזמנת כרטיסים לסיור זה וסיורים נוספים בחיפה>>

אתם מוזמנים להצטרף לסיור קולינרי שיחדיר סקרנות לרגליים, ניחוחות בלתי נשכחים לבלוטות הטעם, ויעשיר אתכם בסיפורים הקטנים שהפכו את חיפה למעצמת גורמה ים-תיכונית.

נו, תודו שנפתח לכם התיאבון.

You Might Also Like:

באתר ישנו תוכן פרסומי ויש להתייחס אל הדברים המוצגים בו, בהתאם. תקנון האתר